CengiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam gerçekten büyük ajansların yaptığı işlerin kaynak kodlarına bakıyorum javascript dosyalarında hep yabancı insanların isimleri yazıyor ve gnu lisance gibi yazılar var bunlar büyük firmalar tasarım hayalimi kısıtladı diyebilrim bu slider sorunsalı renk değiştiren buton kendini gizleyen kutucukları felan yapabiliyorum ama slider'ı yapamıyorum yapabileceğim gibide durmuyor peki bu kodların açık kaynak ve ücretsiz olduğunu nereden anlayabilirim ve hangi kaynaklardan bulabilirim?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:37:16 -->-> Daha önceki mesaj 17:35:48 --

hocam peki şöyle bir sorun söz konusu olur mu ben bu js dosyasını aldım ve kodladığım temamın dosyasına yükledim ileride bu sliderların çalışmama, hata verme gibi durumları söz konusu olur mu?
js dosyalarını kendi klasöründe bulundurursan hiçbir şekilde çalışmama gibi bir durum olmaz. Bu yüzden sliderın javascript dosyalarını kendi web sitesinden çekmek yerine kendi dizininden çekmelisin. Lisans vb. problem de yaşamazsın merak etme. Dediğin gibi, herkes bu şekilde kullanıyor.