bu olay değişir eğer satışını yapacaksan kullandığın slider eklentisinin ücretsiz ve açık kaynak olduğuna dikkat et ki sorun yaşamayasın ve dediğin gibi başka yerden ala bilirsin zaten kimse oturup artık slider kodlamıyor
hocam gerçekten büyük ajansların yaptığı işlerin kaynak kodlarına bakıyorum javascript dosyalarında hep yabancı insanların isimleri yazıyor ve gnu lisance gibi yazılar var bunlar büyük firmalar tasarım hayalimi kısıtladı diyebilrim bu slider sorunsalı renk değiştiren buton kendini gizleyen kutucukları felan yapabiliyorum ama slider'ı yapamıyorum yapabileceğim gibide durmuyor

peki bu kodların açık kaynak ve ücretsiz olduğunu nereden anlayabilirim ve hangi kaynaklardan bulabilirim?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:37:16 -->-> Daha önceki mesaj 17:35:48 --
Responsive uyumlu istiyorsan Bootstrap'ın carousel slider'ını sisteme entegre edebilirsin.
Onun dışında
http://baijs.com/tinycarousel/ adresindeki sliderı tavsiye ederim. Adından da anlaşılacağı üzere oldukça basit kodlardan oluşan ama gerekli düzenlemelerle istenilen her özelliği veren bir uygulama.
Bu ikisini bir dene, problem ile karşılaşırsan buraya mesajımı alıntılarsan elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Kolay gelsin.
hocam peki şöyle bir sorun söz konusu olur mu ben bu js dosyasını aldım ve kodladığım temamın dosyasına yükledim ileride bu sliderların çalışmama, hata verme gibi durumları söz konusu olur mu?