Hocam kartlar elinizden çıktıysa oyuna basacak kartınız yoksa masadan ayrılın(kaçın).Silahla 10 kişi öldürecek yada intihar edecek seviyeye geldiyseniz elinizdeki kartlar(hamleler) bitmeye başlamış(yada bitmiş) demektir.
Şimdi durumunuzu okuduğumda ben olsam direk şu adımları izlerdim;
1)Memuriyet sizin yumuşak karnınız,onu deşmek istiyorlar.Eğer korkunuz memuriyetinizi kaybetmekse anlaşılan atakta buna bağlantılı olarak geliyor.Yavaş yavaş memuriyeti kafadan silmeye başlayın, o zaafı kullanarak daha çok size atak yaparlar.Kendinizi özel sektöre göre yetiştirin hazırlık yapın derim.
2)İbadetlerinize yönelin,cinayet sizi rahat ettirmez öteki tarafı yaktırır,intiharda aynı şekilde.
3)Türkiye içinde nereye giderseniz gidin anlaşılan bunlar müsait bir yerinize yapıştılar kanınızı emmeden bırakmayacaklar.Aileniz sırtını döndüyse ve burada sizi hayata bağlayan birileri yoksa(ki intiharı düşündüyseniz durum budur.) Türkiyede durma babacım.Ha bu kadar açık ve net diyorum.
Kalemin mürekkep kaçırıyor, alt sayfalarada bulaşmış.Defteri yırt at.Yeni defter satın al(yeni bir ülke yeni bir yaşam.).
Kolay olmaz ama adam öldürmek ve intihar etmek gibi eylemlerin yanında inan bana kurtuluştur.
Durumunuzu detaylı olarak yazmadığınız için yazılanlara göre benim yol haritam bu olurdu.Eğer seyahat yasağınız yoksa.Yabancı dilinizi geliştirin,belli bir süre kendinizi toparlayacak(idare edecek) kadar parayı toplayın memuriyetten istifa edin ve gidin yurtdışına.O size yapışanlarda avcunu yalasın.Tekrar diyorum yurtdışında hayat kurmak kolay değildir ama buradada böyle giderse huzurlu kolay bir yaşantınız olmayacak.
Allah yardımcınız olsun.