Merhaba arkadaşlar,
Her daim yaşantımdan mutlu olamıyor, hiç bir şey den haz alamıyorum.
Güvendiğim dostluklar sahte, insanlar faydasız...
Ne kadar sesimi duyurmak istesem de, kimse babamın oğlu değil ki, anlamıyor seni.
Yaklaşık 4-5 yıl önce yazılım işleri vs uğraşırken, memurluk sınavlarına girerek, memur oldum ve ardından internet hayatım bitti, hemen ardından sıkıntılar başladı..
Psikolojim alt üst olmuş durumda, ailem beni anlamıyor, kimse anlamıyor,
Birisini seviyorum, 3 ay birlikte oluyoruz, güvendiğim o insan evli oluyor, daha sonra hayatımı zehir ediyorlar, sonra ne kadar durumu anlatmak, açıklamak istesem de boş.. bende de kabahar vardır diye sesimi çıkartmıyorum, sonra sessizliğimden istifa edip ağzıma ....lar adeta, her gün tehditler, şantajlar, iftiralar, ardından huzurumu kaçırıyorlar, sesimi çıkartayım dedim, silahları çekip üzerime geldiler, ailem beni suçladı, iş yerimde arkadaşlarım yüz çevirdi, memleketi terk ettim,
ardından hakkımda dava açıldı, hem de zorla tecavüz, yüksek miktarda para isteme, silahla tehdit davalarından, bunu yapan da o güvendiğim insan, o sevdiğim kadın yüzünden..
ardından karşı tarafın güçlü olması, benim yanımda kimsenin olmamasından dolayı kıçımı yırttım tabiri caizse, en az şekilde, 5 kişiye silahla tehditten yargılanıyorum, devam ederken memleketten 1000 km uzak bir yere gönderildim...
sonra xx iline geldim, karadeniz olduğu için bizlere çok farklı geliyor, insanlarına alışmak ayrı bir zaman, buradakilerde benim hangi sebeple geldiğimi bilmesede ağızdan ağıza abartılarak çok büyük şeyler yapmışım meğer, buradakiler de bana tepkiler gösterince biraz sabredemedim, sonrasında psikolojim alt üst oldu, içkiye vedim kendimi. ..
daha sonra bana birlikte çalıştığım arkadaşlar arasında atışmalar oldu, soruşturmalık oldular, arada beni de götürdüler, benim de hakkımda dava açıldı, orada pes ettim, intihar etmeye kalktım, 10-20 tane hap yuttum, ardından pişman oldum ambulansı aradım, 2-3 gün hastanede kaldıktan sonra ruh sağlığı hastanesine sevk edildim, 1-2 gün burada kaldım, sonra ailemin refakatiyle zar zor çıktım,
aslında çok uzun anlatmak istedim, biraz çok kısa kesitler vererek yazdım, kısacası, kime güvendiysem arkamdan vurdu, kime dostum dediysem beni sattı, olay büyümesin diye sesimi çıkartmadım üstüme çıktılar, en sonunda hayata pes edecekken, jeton düştü, bana hayatımı zehir eden, hayatımı alt üst eden, beni bu durumlara düşürenler yaşayacak, bende kirli bir şekilde toprağa gireceğim ?
Çok şükür geçte olsa hatamı anladım. Ama büyük yemin ettim, en ufak bir sorunda en az 10 kişye öldüreceğim, yapacak başka birşeyim yok, bunu onlar istedi..
Bu yüzden İtirazım var bu adalete, itirazım var bu saçma sapan düzene....