Milletin kazançlarını görüpte iştahla bu işe girişecek olanlara geçmişte 2 tahtada operasyon yönünün değişmesine srbep olan kişi olarak tavsiyem asla ve asla borç para ile borsaya girmeyin !.. sanırım artık kalmadı ama genede size bu imkanı sunarlarsa bile açığa hisse alıp satmayın..
1- metaş 375 Tl'den aldım 5400'den sattım ( 1.5 ay)
2- kardemirler sanırım 8 gün tavan yaptı ben artık bu kağıt çözülür dedim 100 k açığa satış yaptım ilk seans falan filan oldu filan falan oldu mecbur tahta gene kitleniyor diye tavandan tekrar almak zorunda kaldım. sonra kağıt çözüldü tekrar 1-2 işlem yaptım ve gün sonunda Allah'ım sana şükürler olsun diye şükrederek ama tüm sermayeyi sıfırlayıp o zamanın parası ile de yaklaşık 1 asgari ücret parası gibi bir rakam borçlanarak günü kapattım. Neden mi şükrettim ? Tahta 2 sefer kitlendi .. kağıdı alamamak da vardı.. tabii bir de şu var sonradan öğrendim ki operasyonu seansa katıldığım şirket yapıyormuş ve ben de seans salonunda olduğumdan tüm hamlelerimi üst kattan durumumu bilerek ( açığa oynadığımı) yönetmişler, seansdaki bize işlem yapan çocuğu da yönlendirerek beni paniğe soktular.. bunu sonradan çocuk itiraf etti. Abi biliyormusun sana operasyonu bizimkiler yaptı diye. . Yani işin özü akıllı olun ! Vadesi olan para ile veya Açığa hisse alım satımından uzak durun.