Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ara blogspot site seo nasıl yapılır ? Konusu ile oldukça içli dışlı oldum dersem yalan olmaz Bilocan bence Rss haklı blogspot seo konusunda fena değil ama sanırım ilginç bir durum var o da blog sisteminde eğer adsense çalışması yapılmıyorsa wordpress seo konusunda daha iyi sonuç veriyor tabii bu iki linkli cümle için dizin sonuçlarını baz almamak gerektiğini peşinen belirteyim. Wordpress de 3 konu ekledim 2 konu ilk sayfada, blogspot sitedeki konular ise arkadalar.. sanırım Google güncellemeler ile Blogspot sitelere eski zamanlarda sunduğu toleransları minimuma çekti..
Bu başlığın amacı, gelecek güncellemede nelere ağırlık verilebileceğine ilişkin gözlemlerimi yüzeysel olarak paylaşmaktı. yani blogspot veya wp vs. seo değil.

Ama yine de fikrimi belirtmek gerekirse;
Hiç bir alt yapının diğerinden çokta farklı olmadığını söyleyebilirim.
Zira önemli olan; site, sayfa ve kişinin otoriterliğidir.

Yani, aynı makaleyi benim notepad ile eklemem sonucunda gerçekleşecek sıra ile, bir başkasının en gelişmiş alt yapı ile ekleme arasında mutlak farklılık olacaktır.
Ancak ve ancak, bu üçünden sonra metnin gücü geliyor. Yani içerik dördüncü sırada kalıyor.
Kaldıki tüm eklediklerim zaten ilk bir iki dakika içinde ilk iki sayfada yerlerini alıyorlar (ki böyle bir gayretim olmadığı halde)
Umarım anlatmayı becerebilmişimdir.
.