butterfly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuçta bu alüminyum bir kasa. İphone 4 veya 5 serisine göre daha ince ve daha geniş bir ekrana sahip. Tabiki büyük bir basınçta bükülebilir..Ama sizin dediğiniz gibi cebime dahi koymadım büküldü vs bunlar gerçek dışı..Öyle birşey olamaz..Sadece iphone değil böyle ince ve geniş ekranlı alümünyum kasalı bir cihaza yüksek bir basınç uyguladığınızda bükülebilir.

Normal kullanımda İphone 6 plus kesinlikle bükülebilecek bir cihaz değildir..Öyleki bunu sadece bizler mi akıl etmişiz? Apple gibi bir firma bunu hiç düşünenemiş mi test etmemiş mi? Tabikide etmiş..

Demem o ki şu Apple düşmanlığını artık bırakın Gerçi düşmanı çok olan daha populer oluyor..
Kardeşim sen nerden apple düşman olduğumu çıkardın ki? IMac, Macbook Pro, IPad Mini ve Iphone 6 kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir zaman Apple karşıtı olmadım ve Apple taraftarı olmuşumdur.

Mesajımda yazdığım gibi telefon hiçbir zaman cebime sokmadım özellikle -ki girmiyordu-. Zaten bütün gün araba üstünde olan biriyim sürekli arabada durdu. Uçağa bindim, indikten iki gün sonra farkettim. Uçakta yüksek basınçtan olabileceği suphesindeyim. (gittiğim yer Türkiye'nin jeolojik olarak en yüksek yerlerinden olduğu için Türkiyede'ki en yüksek uçuş o güzergah üzerinde yapılıyormuş)

Bugüne kadar kullandığım tüm teknolojik ürünler Apple olmasına rağmen adamlara destek için gittiğim zaman yüzüme bile bakmadan kullanıcı hatası deyip geri yolladılar. Parasında falan değilim ben bunun yaptıkları ayıp. Zaten ertesi gün gittim Iphone 6 aldım ve su an onu kullanıyorum. Sürekli cebimde ve hiçbir yamulma sözkonusu değil.

Tahminimce üretilen ilk partilerde bir sıkıntı var ve Apple bunun farkında.

KLC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iphone 6 plus 128 gb aldım.Kesinlikle tavsiye ederim.arjı çok iyi ve yamulma falan efsane.

Zaten arka cepte falan taşınabilecek bir telefon değil..ben sürekli elde ya da ceketin iç cebinde taşırım.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada yamulan Iphone 6+ resmim :