en ufak firsatta irkcilik / kafatasicilik yapanlara sasip kaliyor ve herlu turlu irkcilik yapanlari esef ile kiniyorum.

asil konuya gelecek olursak, ozet ile sunu diyebilirim..

her internete giren kadini erkek ariyor sanan bir toplumun disariya nasil yansimasini beklerdiniz ?

fahis fiyatlar konusunda arkadaslara katiliyorum.

kendimden 2 ornek vereyim, yurt disinda yasiyorum ve turkiyeye gittigimde insanlar bunu cok rahat anlayabiliyorlar ve buna gore muamele ediyorlar.

ornek 1 : istanbulda balik ekmek yiyelim dedik ama basimiza gelecek olanlari bildigimizden once fiyat sorma geregi duyduk fiyat tamam dedik ve yemegimizi aldik sanirim balik ekmek 3tl civari bir sey di tam emin degilim, yemekten sonra hesap odemek istedigimizde kisi basi 10tl uzeri hesap cikardilar neden dedigimizde kola ictiniz dediler, kola isterken kola kac lira olabilir ki deyip fiyatini sormamistik.

ornek 2. kardesim ile gaziantepde kisi basi birer kebab aldik ama ucret sormadik 20tl civarindaki 2 kebab icin 70tl odettiler bize..

insanlarin kabaligi ise hat safhada, turkiyede yasayanlar belki alisiktir normal olarak goruyorlardir fakat disaridan turkiyeye gidince ucus gunum gelsede bir an once geri kacsam gitsem diye bakiniyorsunuz, tekrarlamak gerekirse insanlarin kabaliklari hat safhada..