DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malum ırk nedeniyle ülkenin Turizm bakımından dışardan ön yargı alması veya kötü yorum alması bence gayet doğal.

Türkiyede bir çok taksicinin konuşmasını ben bile anlamıyorum. Ayrıca: Turistlere özel çekilen fiyatlar fenaa..

Otogar'a gidiyorum, cebinde sustalısı olan mı ararsın arka belinde silah olanını mı ararsın hepsi var. İnsanın üzerine üzerine yürüyorlar. Erkeksin hadi yine eşcinsel değilse yırttın da kadınsan yandın, sağ çıkışın yok o otogardan.. Gözle, elle aciz banko.

İstanbul yazılı dandik tişörtleri eminönünde 30-40$'a satıyoruz.

1 külah dondurma, Türklere 7, turistlere 20$ (adalar)

Bizim ülkemiz güzel, insanımız da güzel ama sadece orjinal insanımız, Türk olan. Diğerleri yüzünden kötü puan alıyoruz.

Siz böyle bir ülkeye gelseniz internette olumlu yorum yapabilir misiniz? Biz kendi vatanımız diye seviyoruz, görmezden geliyoruz belki ama görünmeyen bir ton etken var Turistleri ülkeden kaçıran.

Eskiden yan tarafımızdaki otele her yıl çinli kafilesi gelirdi şimdi otel bomboş, kapısının önünde malum ırk yatıyor.
Yazdıklarınıza Tamamen katılıyorum. bunlara ek olarak birde ülke olarak müslüman olmamızın ve atalarımızın osmanlı olmasınında etkisi var. malum Müslümanlara Kaba insanlar muamelesi yapılıyor dünya üzerinde halbuki bilmezler medeniyet müslümanlardan gelmektedir.