Dediğim gibi google politikası diye bahsettiğiniz şeyde net olarak
1 - "dizi sitelerine reklam konulamaz" diye bir ibare görmedim.
2- illegal tık alacak reklam yerleşimi yapmadım
3- insanları yanlış yönlendirmeler yaparak tık almadım.
Kazancı hedeflemeden önce ne kadar çok hit alırım diye belirli planlar geliştirdim, ki 1 ayda milyonlarca hit bunun göstergesiydi.
Sonuç olarak 15 günde 400 TL aldım ve ödeme sağlandı. Hesabım hala açık ve bunun 2-3 katı kadar bir reklam geliri bekliyorum bir sonraki ay (keşke durdurmasaydım diyorum reklamları şu an)
Velhasıl kelam, gördüğüm kadarıyla "Banlanacaksın 10 günü bulmaz" diyen en az 30 arkadaş vardı burada. En azından onlara ve kendime bazı şeyleri kanıtlamış oldu bu çalışmam.
Dilerim hepiniz başarırsınız ve devamı gelir bu gelirlerin.
Saygılarımla.
1 ay ödeme almış olman diğer ay alabileceğin anlamına gelmez. diğer ay ödeme almış olman da ondan sonraki ay ödeme alabileceğin anlamına gelmez.
şu an sen risk altındasın, telif hakkı sende olmayan içerikle sitenden kazanç elde ediyorsun.
bu suçtur.
sitende reklamı çıkan reklamverenlerin hiç biri o reklamlardan dönüş alamayacak, çünkü önüne gelen reklama tıklamış. adwords panelinde senin sitende reklamın çıkmasını engelleyecekler, böylelikle senin siten googleın gözüne batacak ve incelemeye girecek. sonrası malum..
dizi, film, full program indirme izleme siteleri kendi başına zaten bir suç. bu sadece adsense ile geçerli değildir. senin burada elde ettiğin bir başarı yok malesef. ben sana gerçekçi konuşuyorum. banlanacaksın demiyorum, incelemeye gireceksin. bu da haliyle hesabın kapatılmasını getirecek
ben senin yerinde olsam legal bir sektörde devam ederdim...