merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim? öncelikle ameliyat açık burun ameliyatı estetik (rinoplasti) şeklindemi olacak yoksa sadece kapalı burun ameliyatı deviasyon şeklindemi ?
Inanın bilgim yok
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:47:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:43:13 --
Deviasyon (Kıkırdak Eğriliği) Problemi Yüzünden İki Sefer Ameliyat Oldum. Birincisi SSK'da Lokal Anestezi Yani Bayıltmadan Olanıydı. Doktorlarla Muhabbet Ederek 2 Saat Civarı Ameliyatta Kaldım. Ve O Zamanlar Tampon Yöntemi Vardı. Ameliyatta Çekmediğim Acıyı Ameliyat Sonrası Tampon Çıkarılırken Çektim. (Neredeyse Yarım Metre Uzunluğunda Beyne Kadar Giden Sargı Bezleri

) İki Yıl Sonra Tekrardan Problem Oluştu Ve Özelde İkinci Kez Genel Anestezi Ameliyat Oldum. Aradan 4-5 Yıl Bir Süre Geçti. Halen Problemim Devam Etmekte.. Doktorlar Alerjik Olduğunu Söylüyorlar Hatta Üçüncü Kez Ameliyatı Sorduğumda Kıkırdağın Aşırı İnceldiğini Ve Ameliyat Olamayacağımı Söylüyorlar. Ömür Boyu İlaç Kullanımı Öneriyorlar. Bir de Önerdikleri Burun Spreyi Hiç Bir İşe Yaramıyor. Velhasıl Kelam Çok Uzun Zamandır Otrivine İsimli 3 Günden Sonra Bağımlılık Yapan, Kimyasal İçerikli İlacı Mecburiyetten 3-4 Yıldır Kullanıyorum. Çünkü Nefes Problemi Çok Üst Düzeye Çıkıyor Ve Boğuluyor Gibi Oluyorum.
Muhtemelen Ameliyathanede Serum İçerisinde Anesteziyi Verecekler Sen Daha Anlamadan Bayılacaksın. 1-2 Gün Basit Burun Sızısı Yaşarsın. Ameliyat Konusuna Hiç Takılma Basit Bir Ameliyat Önemli Olan Gerçek Anlamda Faydalı Olup Olmayacağı..
Dostum, bende de geniz akıntısı mevcut. 2 ozel hastane, 1 devlet hastanesi 2 farklı doktor. Antalya tıp fakültesi Prof. Dr. Hasan beye, muayne oldu m 2 ay kanlı balgam geliyordu. İalçla duruyordu. Ayrıca o zaman sigarayı bıraktım ve kan öyle baslamisti. Sigaraya basladim kan durdu. Hepsi Alerjik dediler. Lakin ameliyat kırıktan dolayı olacak.