independent46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanıtın için teşekkür ederim öncelikle tek tek inceleyeceğim hepsini.
Yalnız benim için asıl sıkıntı. 2.3 versiyondan 3.0 a yükseltme sorunu.
Ki akabinde de 3.1 e yükselteceğim.
Yükseltmeyi yaptıktan sonra yani kurulumu, site açılmıyor aşağıdaki hata mesajını veriyor.
Nedir bunun çözümü?
----------------------------------
Server Error in '/' Application.

Parser Error

Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load type 'categorypro'.

Source Error:

Line 1: <%@ Control Language="vb" AutoEventWireup="false" Inherits="categorypro" EnableViewState="False" Codebehind="categorypro.ascx.vb"%>
Line 2: <%@ Register TagPrefix="cc1" Namespace="UNLV.IAP.WebControls" Assembly="DropDownCheckList" %>
Line 3: <link href="<% =getThemePath() %>/css/promenu.css" type="text/css" rel="stylesheet" />

Source File: /themes/default/store/categorypro.ascx Line: 1

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.34209
Proticarete sordum tema dosyasını yeniden yükleyin dediler. yükledim site açıldı. ama tema kargacık burgacık oldu. admin panelinde de sitede de temadan kaynaklı hatalar var.
Velhasılı bir versiyon yükseltme işi de problemler silsilesi ile tamamlandı.
İşin özü ya 100$+kdv verip yükseltme işini kendilerine yaptıracaksın (ki asıl amaç bu kesinlikle) ya çıkan yeni versiyonlara hiç bulaşmayacaksın ya da tüm linklerini ve google daki yerini kaybetmeye göze alıp sıfırdan kuracaksın siteni.
1.7 versiyondan beri proticaret kullanıyorum 1 kere olsun sorunsuz bir versiyon yükseltmesi ile karşılaşmadım. Yazık.