Merhaba
Öncelikle şunu söylim sadece diyet yaparak ne kullanırsanız kullanın yağdan çok su ve kas kaybedersiniz.
Su kolay geri gelir ama kas kütlesi düştüğünde geri kazanmak çok zaman alır.
Yağ yakıcı kullanacaksanız Animal Cuts var çok kaliteli ve güçlü bir yağ yakıcıdır kendimde bunu kullanıyorum ama spor ve diyetle desteklemeniz lazım.
Aşağıdaki programla 104 Kilodan 1,5 ayda 87 kiloya düştüm düştüm. Ancak herkezde böyle olmaya bilir metebolizma ile alakalı bir konu bazıları çok hızlı kilo verirken bazıları yavaş verebilir. En önemli olay özen göstererek bunu yapmak
Öncelikle kendinize bir hedef belirleyin ben şu zaman aralıklarında şu kiloya düşücem diye şartlandırın kendinizi
Sabah kalkar kalmaz
1 çay bardağı ılık suya limon sıkıp için
Sabah Kahvaltısı ( 09:00 )
1 dilim kızarmış çavdar ekmeğini
Yaklaşık kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
Bir kaç tane zeytin
Domates , salatalık
Öğlen ( 13:00 )
Sebze çorbaları ( ben Brokoli çorbası tercih ediyorum )
Izgara çeşitlerinden biri
Yağsız , Tuzsuz Salata ( Hakiki Zeytin Yağı Varsa 1 Yemek Kaşığı Dökebilirsiniz )
Akşam ( 18:00 )
Sebze yemeklerinden herhangi biri
Yağsız , tuzsuz salata ( Hakiki Zeytin Yağı Varsa 1 Yemek Kaşığı Dökebilirsiniz )
gün İçinde bol su tüketin
Özellikle saatlerini belirttim kendinize bir saat belirleyin ve yemekde o saatlerin dışına çıkmayın
Akşam yemeğini yedikten yarım saat sonra ( 18:30 ) Animal Cuts alıorum ( Tam 19:30 da ) spor salonunda oluyorum.
Kastan kaybetmemek için sporda sadece kardio yapmıyorum ağırlığada giriyorum.
Başlarda bu olay çok sıkıcı geliyor ama çok net söylüyorum tartıya çıktığınızda o kiloların gittiğini görünce istemeye istemeye yaptığınız herşeyi bir yaşam tarzına dönüştürüyorsunuz.
Üzgünüm ama çok yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz..
Kardio yapmasanızda bu kadar az proteinli beslenmeyle kilolarınızda yağ ile beraber kas kütlenizide kaybetmişsiniz.
1,5 ay gibi bir sürede sadece yağ'dan 17kg verilmesi imkansız. Bunun bir çoğu su kaybetmişsinizdir, kas kaybetmişsiniz'dir ve yağ'danda bu arada gitmiştir..
------
Yardımcı olabilmek adına;
Hayatınızdan tuz, şeker, un, abur cubur'u çıkarmanız gerekecek.. Protein destekli beslenmelisiniz. Karbonhidrat alımlarınızı kaliteli karbonhidratlardan almalısınız örneğin ( Kepekli buğday makarnası, bulgur gibi ) lifli gıdalarla..
Örnek bi liste vermek gerekirse;
Sabah kahvaltı için;
2 yumurta beyazı haşlama
Lor peyniri
Yeşil çay ( limonlu )
Biraz eti yulaf sütle kariştirip içine bi kaçtane kurutulmuş meyve koyarak yiyebilirsiniz ( yabanmersini, kuru üzüm gibi )
Ara öğün;
3-4 tane badem, ceviz yiyebilirsiniz
Öğlen yemeği;
Az bulgur pilavı
1 porsiyon yağsız tuzsuz tavuk göğsü yada ton balığı yada kırmızı et, balık tercih edebilirsiniz
Az yoğurt
Ara Öğün
Nescafe, türk kahvesi ( şekersiz )
Akşam yemeği
1 Porsiyon et, tavuk ızgara yada haşlama olabilir ( tuzsuz )
gibi liste türütilebilir.. Lif kaynaği, protein kaynaği, sebzeyi ihmal etmemelisiniz. Spor'ada başlamalısınız kesinlikle öneririm. Spor'da da hergün saatlerce kardio yapmamalısınız. Düşük ağirlik, bol tekrarlarla ağirlik çalışabilirsiniz, mekik çekebilirsiniz. Spor salonunuzdaki hoca size bir program mutlaka çıkaracaktır..
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa ulaşabilirsiniz..