ardahanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye hep para kazanıyorlar niye hiç başka bişey kazanmıyorlarda sürekli para, para, para
By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam dünyalı
ardahanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben marstan geldim. Paranın ne olduğunu öğrenmem için birkaç milyar deneme sürümü yapabilirmisin benim için dünyalı?
pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük ihtimal.9 yaşından beri borsa takip ediyormuş alla alla.Hadi 9 yaşından beri takip etti 1000 dolarla başladı diyelim 8 senede kaybetmeden öyle sıçramalar olması lazım ki 1000 dolar 72 milyon dolar olsun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:33:01 -->-> Daha önceki mesaj 21:30:43 --

Benim de aklımdan bu geçti.Soyadı İslam olan biri içki,eğlence ve borsa.Dine bağlı olmak zorunda değilsin fakat bu tarz bir yaşamın varsa bari adını,soyadını değiştir karalama yapma.
abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyleyse eğer çok düdüklerler bu kerizi.
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber yalan

XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bydewa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecen hafta 100.000 $ demo parayla forex oynadım, 1 saatde 120.000 yaptım sonra 30 dk da hepsini kaybettim aman böyle haberlerle gaza gelmeyin,
Nicky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek değil arkadaşlar haber, sazan.avi yapmış velet.

Ekleme: velet lafım konu sahibine değil, yanlış olmasın. Lafım haberdeki yalancıya.
mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
derslerde uğraşşa x2 combo yapardı bence hata etmiş

(Yalan HBR Medya )
Konuyu tekrardan ateşleyen ve ateşi körükleyen herkese tek tek teşekkür ederim . Son günlerdeki hareketlilikler yüzünden konunun yukarı fırlaması manidar