ismailbayhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İş Alımı : AÇIK

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ; Bot İşleriniz için şu konumdan ulaşınız ( tıklayınız )

Kendimden biraz bahsetmek gerekir ise 2008 den beri profesyonel olarak PHP ile ilgileniyorum ondan önce c# - java gibi diller ile uygulamalar geliştirdim ama ana olarak 2008den beri php'e yoğunlaşmış durumdayım.

Sizin için nasıl uygulamalar geliştiririm ;
Klasik makarna kod biçimi ile çalışmam arkadaşlar OOP kullanırım ve mvc mimarisinde çalışırım
Sizi bana bağımlı yapmam yazdığım kodları ikinci bir yazılımcı kolaylık ile anlar açıklama satırları vs.. düzenli çalışırım
Arayüz işlerini kesinlikle yapmam ( sade arayüzler hariç yani one page)
Gerektiği zaman facebook,twitter,instagram,github api servisleri gibi apileri kullana bilirim defalarca çalıştım bunlarla
işleri elimden geldiğince hızlı bitiririm 1 hafta süre vermiş isem 2 günde dahi teslim ede bilirim
istediğiniz zaman uygulamaları Framework ile geliştirip destek sağlaya bilirim
WordPress geliştirici hesabım mevcuttur wp üzeri eklentilerinizi geliştire bilirim
Git'e bağlı çalışan sistemlerinizde git kullana bilirim
SVN ile çalışıyorsanız svn de kullana bilmekteyim.
Bunun dışında ileri seviye uygulamalarınız olur ise kabuk programlama bilmekteyim yani direkmen işletim sistemi üzeri uygulamaları php ile beraber çalıştıra bilirim ( daha önce kabuk uygulamalar geliştirdim shell script )
Fiyatlandırmayı kişiye özel yaparım ve uygun tutarım
Emeğimden fazla fiyata göz koymam yani saçma sapan fiyat teklifleri sunmam
Tüm projeleri sıfırdan geliştiririm birine yazdığım kodu başkasına vermem kişiye özel çalışırım
video görüntü tarzı işlemleriniz için ffmpeg kullana bilirim bir çok defa uygulama geliştirdim
Cpanel apileri üzeri uygulamalarınızı geliştire bilirim yani sunucunuz ile sekronize çalıştırırım
Hız konusuna dikkat ederim
Seo konusuna dikkat ederim saçma sapan iş yapmam görsel seo'ya dahi uygun çalışırım
iş yaptığım kişilere 7/24 telefon veya skype veya özel mesaj destek sağlarım
ve daha bir çok projelerinizi ala bilirim.

Çalışma prensibim ise iş öncesi %50 ödeme iş sonu ise %50 ödeme şeklindedir

İletişim için özel mesaj ata bilirsiniz veya whatsapp skype ilede görüşe biliriz

pm le skype adresinizi iletirmisiniz