Dediğiniz mantığa göre google'da çok düşük zekaya sahip değil elbette. Şöyle bir mantık ile ilerleyelim( programı kullanmadım görmedim bile sadece anlatımınızdan yola çıkarak fikir üretiyorum), bu şahısın programı browser şeklinde 5er ve 10ar dakika aralıklarla farklı linklere otomatik olarak giriş yapıyor buraya kadar böyle sanırsam.
Olay bundan önce başlıyor aslında, bir yönlendirme olmadan direk olarak uzun linkli bir siteye giriş yaptığın zaman google bunu bırak hit göndermeyi spam yapıyorlar bile algılayabilir arkadaşın sayfalarca geri düşmesi bundan kaynaklı olabilir.
Programın mantığı şöyle olsaydı eğer bence; X sitemiz var bu x sitemizin linki xty.net/xys-icerik şeklinde devam ediyor olsun bu xty.net/xys-icerik linkini bir blogda veya bir içerik alanında paylaşsanız o blog içerisinden yönlendirme olsa ve bu şekilde bir ziyaretçi akışı sağlansa mantıklı bir program olabilir diye düşünüyorum. Sadece fikir ürettim belkide söylediğim şeylerden farksız çalışan uygulamalar vardır belki de bahsettiğim fikirimin bir önemi bile yoktur tartışmaya açık bir durum yinede yazmak istedim.
Hayır program şu şekilde çalışıyor.
Programın içinde sitenizin adresini ve kullanmak istediğiniz anahtar kelimeleri yazıyorsunuz. aynı zamanda google daki sıralamanızı yazıyorsunuz ,o kelime için kaç hit istiyorsanız ve gelen kullanıcının sitede kaç dakika geçirmesini istiyorsanız bunlarıda yazıyorsunuz. Kelimeler google da aratılınca 9. sayfada çıktığımızı farz ediyorum. Program otomatik olarak Google da bu kelimeyi aratıyor ve 9. sayfaya gidip sizin sitenizin linkine tıklıyor. Böyle likle googledan hit gelmiş gibi oluyor (yanlışım varsa düzeltin). Programı sürekli olarak çalıştıran binlerce kullanıcı arasından random olarak sitenize hit geliyor.
Bu nasıl organik olmuyor?