YAŞASIN İNTERNET BİLİŞİM YAŞASIN ONUR (SOYİSMİNİ UNUTTUM)(ABİ Bİ DE DOMAİN FİYATLARINI BİRAZ ÇEKSEK Mİ YAV GODADDY DE İLKİ 5TL Mİ NEY)
Adam normal bir şekilde mevzuyu açıklamış. Yeterli destek yok bilgilendirme yok diye. Bu nedenle en üst merci olan Yüce Sahip'e yani roots a mesaj atmış. İlgilenmiyor diye kızmış. Haklı mı haklı. Çünkü
Siz bir firmadan alışveriş yaptınız ve alt mercilerden memnun değilsiniz ve sahibine(sahibi değil diyorsunuz da şimdilik sahip olarak kalsın) ulaşma imkanınız var. Destekten de memnun değilsiniz.
Düşünsenize bu sahip sizi iplemiyor göz göre göre. Çok meşgul bir adamsa şunu yazsın yav sadece "tamam kardeşim yüce sahip şimdi halledicek" diyip destek elemanından birine mail atsa ya da arasa, bak yorulmasın direk c/p yapsın yollasın adama. Ne var bunda meşguliyetini bozacak, işlerini sıkıştıracak?
Samimiyet devrindeyiz beyler; samimi, sıcak, ilgili, hoşgörülü bir anlayıştan vazgeçecek her satıcı/iş sahibi vs kaybedecektir. Bakın bugün en basit örnek enpara, he kaliteli de ama çok samimi. Müşteri hizmetleri bence şu an en iyi call center benim gözümde. Bir de internetbilisim seviyorum seni şapşik.
Yeminlen kaybedersiniz bakın, kendinizi ya da insanları üst görmeyi bırakın. Elit gözükmeye çalışan veya öyle olan insan sayısı artıyor. Bunların artık baktığı ilk şey samimiyet sonrasında kalite geliyor. Bugün bize daha samimi olan esnaftan alışveriş yapıyoruz. Çünkü güleryüz, düzgün yaklaşım çok önemli müşteriye.
Daha çok firma önerisi veririm de siz kendiniz çıkarım yapın!1111biri1i1!!. Düşünün yav, samimiyetinden dolayı kaç kişiye ekmek kazandırdınız?