Yabancılar yapmıyor mu bunu peki? Bir tek Türkler mi yapıyor?
Arkadaşım git OVH hakkında yabancı forumlara da bak, adamlar sözleşmeyi ihlal ettiklerinde kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar. Elin İngilizi de aynı, Almanı da. Hadi çık da 1 tane adam göster ben aracı firma kullanmadım, sözleşmeyi ihlal eden hiçbirşey yapmadım ama yine de serverımı kapadılar diye. Bu konunun tartışması olduğu zaman da yazmıştım, bir daha buraya taşımaya gerek yok. Bırakın artık şu "Yav biz Türküz, hep bizi eziyorlar zaten" şeklinde yapılan ezik edebiyatını. Londra'da yaşamış, senelerce Avrupa görmüş insanım ben. Bir gün olsun ben Türk'üm demekden çekinmedim, bir gün olsun da bana sen niye Türk'sün demediler. Ezik edebiyatını bırakın, kurallara uyun o zaman kimse sizin hakkınızı gasp edemez Avrupa'da. İşte zaten dananın kuyruğu da burada kopuyor, hep diyoruz. Yok yabancılar bizi kullanıyor hep zaten, herşeyin arkasında onlar var gibisinden. Hayır arkadaşım yabancılar bizi kullanmıyor, biz onlara kendimizi kullandırtıyoruz. O yüzden bu edebiyatı bırakın. Kimse sana, sen Türksün diye eline koz vermedikten sonra birşey yapamaz. OVH'den server alacaksan, adamların sözleşmesinde kabak gibi yazan, kuralları bozmayacaksın. Adamlar açık açık belirtmiş, aldığınız serverlar diğer kişilere kiralanamaz, tespiti halinde kapatılır diye. Sen ne yapmışsın, gidip oradan 100 stok birden kapatıp sana kiralayan birinden almışsın. Tespit ederlerse kapatırlar tabii. Konu yeterince dağıldı....