https://www.hsbc.com.tr/advance/tr/hemen-basvur.asp
28 Şubata kadar hesap açmak gerekiyor. Hesap ücreti alınmıyormuş diyorlar. Hesap işletim ücreti alınıyor mu alınmıyor mu bunu da tam öğrenek gerekir.
Bazı sorularım var bilenler yanıtlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Daha önceden hscb den hesap açmamış olmak gerekiyor deniyor. Yıllar önce hscb kredi kartı almış sonra iptal etmiştim. Kredi kartı için kendiliğinden vadesiz hesap açılıyor hani.
Bu durumda bu kampanyadan faydalanabilir miyim? Banka hesabımı kapattığımı hatırlamıyorum. Zaten hesabı hiç kullanmamıştım
Alıntı
Siz de hemen vadesiz hesabınızdan en az biri fatura talimatı olmak üzere üç tane ödeme talimatı (Kira, Aidat, BES, Düzenli EFT/Havale, Kredi Kartı borç ödeme, vb.) vererek HSBC Advance müşterisi olabilir, ödemelerinizin aylık toplam 500 TL ve üzerinde tamamlanmasıyla birlikte takip eden aydan itibaren tüm avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.
Üstelik 28 Şubat'a kadar bankamızla yeni tanışıp, Advance müşterisi olanlara Samsung Galaxy tablet hediye
Alıntı
Advance müşterisi olmak için vadesiz hesaptan biri otomatik fatura talimatı olmak üzere en az üç düzenli ödeme talimatı verilmesi gereklidir. Advance avantajlarından faydalanabilmek için, talimatların aylık toplam en az 500 TL olarak ödenmesi yeterlidir. Ödemelerin gerçekleşmesi durumunda müşteri Advance avantajlarından gelecek ayın sonuna kadar faydalanabilir.Tablet hediyesinden 16 Aralık 2014 - 28 Şubat 2015 arasında ilk kez bankamızla çalışmaya başlayan müşterilerimiz faydalanabilir, kazanım için talimatların ödenmesi yeterlidir. Tablet modeli Samsung Galaxy TAB 3 T110 olup, tablet almaya hak kazanan müşterilerimizden üst üste altı ay Advance avantajlarından faydalanma şartını sağlama taahhüdü aranırKredi tahsis ücretsiz ve % 10 faiz iadeli ihtiyaç kredisi için kredi kullanım öncesinde Advance müşterisi olma koşulu sağlanmalıdır. Faiz iadesinden Advance avantajlarından faydalanmaya hak kazanan ve ödemelerini gecikmesiz, tam ödeyen müşterilerimiz faydalanır. Talimatları ödenen Kredili Mevduat Hesabı sahibi Advance müşterilerinden her ayın ilk 7 günü için 5.000TLʼye kadar olan yeni kullanımlarından faiz alınmazTalimatları ödenen Advance müşterilerimiz hesap işletim ücreti ödemez ve tüm kanallardan para transferlerini ücretsiz gerçekleştirir. Döviz transferlerinde, muhabir banka ücreti müşteri hesabına yansıtılırTalimatları ödenen Advance müşterilerimiz Modern Hesaptaki bakiyelerine sürekli hoşgeldin faizi kazanır. Modern Hesap’ta bakiyenin 2.000 ile 100.000TL arasındaki kısmı için faiz uygulanır, 2.000TL’ye kadar olan tutar vadesiz hesabınızda kalır ve faiz uygulanmaz.Advance Kredi Kartı avantajları, talimatları ödenen Advance müşteriler için bu kartı kullanmaları durumunda geçerlidir. 6 taksit kampanyası, yurtiçi tek çekim işlemler için geçerli olup, kuyum/ telekom/yemek/ gıda/ benzin harcamaları kapsam dışındadır. İşlemler otomatik olarak taksitlendirilmeyecektir; müşterileri tercihine göre işlemi, internet bankacılığı, ATM, çağrı merkezi veya kendilerine iletilecek sms’e üzerinden dönüş yaparak taksitlendirebilirİnternetten Advantage üye işyerlerinde yapılan tek çekim işlemlerin %10’u iade edilecektir. İndirim 10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olup her bir müşterimiz için iade tutarı işlemin yapıldığı ay için 10 TL ile sınırlıdır. HSBC Bank A.Ş., kredi değerlendirme ve ön onaylı kredi limiti tanımlamama, belirtilen avantaj ve koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya durdurma hakkına sahiptir. Bankanın kampanyayı değiştirme hakkı saklıdır.