Çok mantıklı

VW grubu araçlarını piyasadan daha uygun fiyata ve temiz bulabilirim bu yüzden tercihim VW'den yana kullanıyorum hep. Passat 2000 model temiz bir aracı bu şekilde bulabilirim.

SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Erhan bey, 25 bin TL gibi bir ücrete modelli golf gibi kaliteli bir araç alamazsınız. Benim size tavsiyem şudur, bulunduğunuz bölgede icra dairesine gidin ve görüşün. Alabilirseniz icradan alın. Örneğin; 2011-2012 model golf 22.000 gibi bir ücrete alabilirsiniz.

Aklınıza ilk gelicek düşünce veya bunun altına yapılacak yorumlar, "ağlayanın malı güldürmez." olabilir. Lakin hiç elindeki malı icraya düşmüş biri ile konuşan oldu mu?

Ben kaç kişi ile görüştüysem hepsinin dediği ilk şey şudur. "Umarım ilk ilhalede satılır. Ne kadar yüksek fiyata giderse, benim borcumdan düşülecek."

Kısacası "ağlayanın malı güldürmez" böyle bir şey yok. O araç ne kadar geç ve ucuza giderse icraya düşen kişi için durum zorlaşır.