iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bak dünyanın değiştiğini şunu bunu bende biliyorum. Yayını nereden aldığın önemli. Yayını uydudan alıyorsan Dünya terse de dönse kaydedemezsin. Yayını uydudan almıyorsan istediğin kadar kaydedersin. Kısacası yayını nerden aldığın önemli. Uydu üzerinden gelen yayında aynı frekans üzerindeki kanalları aynı anda kaydedersin, örneğin star tv, ntv, ntvspor aynı frekanstadır, onları aynı anda kaydedersin ama star tv ve kanal d yi aynı anda kaydedemezsin. Onu yapman için çift girişli TV kartı olması lazım, ya da 4 girişli olması lazım. Her giriş 1 frekans demektir.

Ben sana IPTV yayını vereyim 100 tane kanalı aynı anda kayıt edersin tek sunucuda. Kısacası ben sana uydu ile yapılabilecekleri, uydu girişi olan TV kartlarından bahsediyorum. Hatta sana öneri vereyim al bi tane tivibu üyeliği tivibu üzerinden kayıt et. tivibu local ip adresleri var yayının sana geldiği. aynı anda tüm kanalları kaydedersin.
bence sizin bazı cihazlar hakkında bilginiz yok.. dediğim gibi işi çözdüyseniz sevindim hocam