Kötü bir niyetle söylemiyorum ama arkadaşın temasında bir sıkıntı var kurar kurmaz facebook tarafından engellendi sitem..opengraph falan yalan oldu..çöz çözebilirsen şimdi..
slm dostum senin temayı kurdum eline sağlık çok güzel olmuş fakat fb da paylaşırken linklerimin resmi çıkmıyor fb engellemiş sebebini bir türlü çözemedim yardımcı olabilirmisin..
kendim bizzat bu tema ile 6 ay kadar kullanmışlığım vardır ve böyle bir durumla hiç karşılaşmadım mümkünse sitenizi tekrar kontrol ediniz. Ayrıca temada istenilen kişisel düzenlemelerinizi kendiniz yapabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken footer linkini onu ellemediğiniz taktirde istenilen değişikliği yapabilirsiniz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:15:03 -->-> Daha önceki mesaj 19:11:21 --
son zamanların en güzeş teması olmuş teşekkürler
yürü bea. sağlam tema harbiden indirdim
Çok güzel bir çalışma çıkartmışsınız , tebrik ediyorum.
Başarılar
Böyle mükemmel bir temayı anca sen çıkarırdın zaten. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Süper tema!
Teşekkürler, çok güzele benziyor indirdim ben de

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:01:58 -->-> Daha önceki mesaj 15:38:45 --
Fatal error: Call to undefined function sayfalama() in /home/.../public_html/.../wp-content/themes/Ecancanv3WordpressTemasi/index.php on line 153
Yukarıdaki şekilde bir hata aldım temayı aktif ettiğimde. Bir de tema ayarlarına nasıl giriyoruz acaba ?
Hocam sunucnuzun php dürümünü yükseltmeniz gereklidir şifreli kodların sunucu tarafından çözülebilmesi için
Dostum tema gerçekten çok hoş olmuş tebrikler.
Şahsi bir öneri olarak ta; sitedeki yazılar çok kaybolmuş resimlerin arasında, nasıl desem bana göre fil karınca misali gibi , yazı fontundan veya resim boyutundan bir ayar çekerek orantılarsan daha güzel olur kanımca.
güzel bi tema. yorumlar kısmında, şu bir üst yorumu cevaplayınca mesela kötü görünüyor sanki. o yorum kısmında da bir ayar yapılsa güzel olur sanırım. bunun dışında gayet güzel. elinize sağlık.
Çok Güzel olmuş hocam tebrik ederim
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.