DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağaza alıyorsun önce
250 TL/aylık mağaza ücreti ödeyince ürün eklemek ücretsiz oluyor. Ayrıca ürün limitin de olmuyor.
Eğer mağaza almazsa ürün başına yanlış hatırlamıyorsam 1,35 tl ile 3 tl arasında ücret ödemen gerekiyor.
Ürün satışındaki %10'luk kar payı Gittigidiyor a gidiyor. Eğer dükkan alırsan yine gidiyor. Her halükarda gittigidiyorun eli sizin cebinizde yani o garanti
250 tl ödeyince SEO desteği ve mağazaları öne çıkartma gibi pohpohlayıcı yardımlarda da bulunuyorlar size.

Kargo, senin kargo şirketinle alakalı. Bir kargo şirketiyle yüz yüze anlaşırsan 3k satış için normalden daha uygun fiyat verirler. GG de kargo kilo başına 5,9 diye hatırlıyorum ama o ikide bir kalkıp kalkıp geri geliyor. Yani müşteriye mahçup olabilirsin.

İade durumunda kargo ücretinden satıcı sorumludur. Zira 7 gün içinde ayakkabıyı giymiş olsa dahi iade etme hakkına sahipler.

Geçmiş olsun mu desem kolay gelsin mi bilemedim
Peşin istiyor bu gg 2.7 tl süreside var ilan tam kazık. Varmı ücretsiz ilan verebilecegim yer ?