osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimkisi @alkadraz kardeşiminki gibi teknik ağırlıklı değil. bu konuda tr'de kendisinden daha fazla bilgi bulabileceğine pek ihtimal vermiyorum. belki üniversitelerde seo dışında bu algoritmik olaylara matematiksel açıdan kafa yoranlar vardır. alkadraz bizden ve bu ilgiye sahip biri. bu açıdan muhtemelen tektir.

bizim gibi fakirleri @alkadraz 'la kıyaslamayın.
basit bir analist denilebilir benim için.

iyi çalışmaşlar
LSI ve birçok konuda kendisini tek'dir memlekette @alkadraz SEO ve teknik konularda. Tek kötü yanı bildiklerini pek uygulamaz.

r10.net yönetimi yerinde olsam kendisine zorla makale yazdırırdım. Bu konularda bulunmaz kaynaktır kendisi ama sanırım yönetim'in böyle bir ufku bile yok.

Öte yandan ilk 10 sayfa değişken olduğu için kalıcı bir sonuç vermez LSI konusunda (kişisel fikrim tabiki bu) zate bu konuda evvelden tartışmıştık kendisi ile.

LSI ile ilgili referans alıncak çok daha verimli siteler mevcut.
- Wikipedia (özellikle alt kısmındaki kategorilendirme kısmı)
- IMDB veya rottentomatos (bir film ile ilgili ne ararsanız bulabilirsiniz)
- Freebase (Kategorilendirme yapısına bakın yeter içinden çıkmanız aylar alır aynı zamanda google "derlenmiş" veritabanıdır)

Referans noktası nekadar sağlam olursa sonuçlarda okadar başarılı olur.

@iyi aslında çok haklı yorumunda. Bu kadar uğraşmadan'da siteler istenilen sıralamaya getirilebilir ki epey zor bir kelimede kendi sitesi var (yanılmıyorsam).

LSI bence büyük çaplı sitelerin uygulaması - Takip etmesi gereken bir öğe.

LSI yapıcam diye her konuda bilgi vermeye çalışırsanız bu sefer google diyecek ki,
- Sen bu yazdığın makale konusunda ne kadar bilgilisin?
- Senin verdiğin bilgiler okuyuculara katkı sağlıyormu?
- Bu kadar bilgi vermişsin ama senin okuyucular ile arandaki etkileşim nedir?

Bu sorulara istediği cevabı bulamazsa siteğin kadar makalelerin özgün olsun, istediğin kadar LSI yapmaya uğraş, İstediğin kadar açılışın hızın yüksek olsun, sıralamada kaybolur gider. Bunun yüzlerce örneği var.
Klasik örnek: Makale siteleri[COLOR="Silver"]

@MehmetCAKIR

Yukarıda yazdığın 7 maddelik analizi herhangi bir somut kelime ile örneklemen mümkün mü? Çok iyi anlayamadım ama anladığım kadarı ile senin mantıkladığın şey biraz kısır.

Eğer yanlış anlamadıysam senin mantık bildiğimiz re-write makale formülü.