Google ile anlaşma yapacak firma senle bilgi paylaşıyor. Yav he he!
Ya bir şeyler öğrenmek için tamamen uydurmuşsun ya da adamlar seni kandırmış
Merhaba,
Sizi inandırmak zorunda değilim. Ben çok bilgili olmadığımı kabullenebilecek birisi olduğum için burada sizlerin bilgisine danıştım. Evet firma sahibiyle kişisel bir görüşmüşlüğüm var. Sürekli ne sorsam bana cevap veriyor, hatta yakın zamanda bir seo uzmanıyla anlaştık, kendisi bu firmanın eklentisini silmemi önerdi, sildim ancak firma sahibine de seo uzmanının dediklerini ilettim. Kendi aleyhinde bir yoruma bile güzelce cevap yazdı, hatta bende uzmanımızla paylaştım. Seo uzmanımızda burada zaten, bilen biliyor yani gerçek olduğunu. Burada gerçekten güzel bir ortam içerisinde soru sordum.
Seo uzmanı değilim, kendimce hobi olarak uğraşıyorum, ama sizin ulaşamayacağınız ve her gün makalelerini okumak için can attığınız insanlarla iletişim halindeyim. Kendim de yurt dışında yaşıyorum. Keşke yüzsüz olup onlardan tüm bilgileri alabilsem, ancak üst düzeyde ilişkilerde belirli seviyeler oluyor. Sormanız bile abes bazen. Bu yüzden burada sordum, r10 da çok kaliteli seo uzmanları olduğunu bizzat biliyorum.
Yorumunuz için yine de teşekkür ederim.