Arkadaş şimdi şöyle düşün,
Sen bu konuya seo yalanı değil de bilmem ne araştırmacası köşe kapmacası yazmış olsaydın, R10'un en değerli seo uzmanları buraya doluşmaz, zamanlarını harcamaz ve senin konunu da kimse görmemiş olurdu. Yazdığınla kalırdın, seo'nun yalan olduğunu kanıtlamak istiyorsan, seo kelimesi kullanmadan gir yazını, birde o zaman yorum sayısını karşılaştıralım. R10'dan kaç kişi görecek, google'dan kaç kişi gelecek görelim

Ben burada seo ile ilgili yazı okuyacağımda bazen arama kutusuna yazıyorum. Senin yazını öyle buldum mesela.
Çok güzel optimizasyon yapılmış bir başlığın var

Şaka bir yana, seo sadece tanıtım yazısı ve link değil, düşüncedir tekniktir. Herkesin kendi yöntemleri olur. Davranışsal da bir olaydır seo; artık google insan davranışlarını ve eğilimlerini inceliyor. Yani bir tür yapay zeka diyelim.
Ben sıfır seo uzmanıyla, SEO uzmanlarının ben o kelimeye girmem dediği veye benden kısa süreler için 2bin tl para istediği günlerde, kendi başıma google ilk 3'e girdim. Çok uzun süre dayanamadım rekabetten, 7'ye kadar düştüm. Şuan bir seo uzmanı arkadaşla çok güzel bir çalışma yapıyoruz. Tekrar ilk 3'teyim.
Kısacası, sende sitende seo yapıyorsun. Kazancın hayırlı olsun.