Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir sitede admin özelliklerini neredeyse kullanamaz hale geldim. Bir konu açmaya çalıştığımda aşağı yukarı 10 dakika bekletiyor ve bazen timeout hatası alıyorum. Konu güncellerken yine bu şekilde bekleterek hata veriyor.

Bu hata yüzünden hosting firmamı değiştirdim ve limitsiz paketlere geçtim fakat hala sorunu yaşamaya devam ediyorum.

Biraz önce tekrar hosting firmam ile iletişime geçtim ve bana verdiği cevap;

"Bu durum eklentileriniz ve uygulamanız kaynaklı olmaktadır.Öncelikle uygulamanızı incelemenizi önermekteyiz.
Ek olarak siteniz aşağıdaki şekilde hata kaydı üretmektedir bu kayıtlarıda incelemenizi önermekteyiz.
Sonrasında sorun devam etmesi durumunda tarafınıza daha üst işlemci limitine sahip portal hosting paketlerimizi önerebiliriz.

http://turdepo.com/i/EZ2JvL.png

"PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in /home/xxxxxxx/public_html/wp-content/themes/EccePure/functions.php on line 494"

"Request Timeout (500)

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'."

Bu sorunu nasıl çözebilirim?