tamamda biz şunumu anlamalıyız?

r10 dahil internette satılan hazır sistemler hepsimi çalıntı ?
css kodunun içineisim yapıştırıp bu bizim demek varsa bende yazayım bu benim diyeyim?
ne malum bu işin sizin olduğu içine yazılan yazıylamı oluyor bu işler bende ideal softun yazılımı çalayım içine isim yapıştırayım bu benimmi diyecegim nasıl olacak bu iş?

o zaman kimse satmasın hazır yazılım kardeşim yada lisanslasın bişi yapsın adam para vermiş almış nerden en güvenilir kanallardan arkadan biri geliyor bu bizim yasal işlem başlatıcakmı dese ben ne derim?

vergi fatura işine gelince bende vergi ödüyorum benimde elimde imkan var fatura kesmeye e sonuç ne?

biz r10 da satılan birşeye güvenmeyelimmi ne yapalım hepiniz hakkı gibi konuşuyorsunuz vergi diyorsunuz e madem vergi veriyrsunuz bizim bilgimiz bir ürünü satarsın ftura keserin sizin yaptıgınız devremülkün daha ilerisinde o zaman 1 evi 1000 kişiye satmak ne kadar adil hadi bunuda geçtik

adam almış 20 müşterisine satmış sen baştan diyormusunki birtek sen kullanabilirsin

yapılan iş doğru değilse hiçbirşey doğru değildir... önce doğrululuğu kendimizde aramamız lazım arkadaşlar zaten piyasayı allak bullak ettiniz 3 kuruşa site vergi vermeyende yapıyor verense maliye sigorta aç aç dolanıyor.... :/