HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlışın var kardeşim vatandan anakart aldım. ve dedim ki ben bunu takıcam kullanıcam beğenmedim performansını ne yapabilirm dediği''7 Gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz beyfendi''
Kardeş sen baya baya amotormusun hiç iade etmedinmi anlamadımki veya sizin ordakilermi çirkef Kardeşim öyleki battaniye seti aldık 4.gun yengem beğenmedi(yeni gordu) aradım firmayı açtımıssınız almayız vs. yok gelin beyfendi istediğiniz gibi iade alırız problem değil.Üstelik bahanemde özdileğin çarşafı şerife yaptığı saygısızlıktı Sen gelmissin neyden bahsediyorsun?
Benim de iade ettiğim şeyler oldu bugüne kadar ama teknosanın böyle bir prensibi var demekki. İnternetten aldığın 3 tl lik usb yi bile iade alıyorlar ama mağazadaki ürünü almıyorlar. Güzel bir dille anlattım, güzel bir dille geri alamayacaklarını nedenleriyle söylediler. Gidip mağazanın içinde kendimi mi paralayayım? Yani sizce böylesi doğru olur mu? Sonuçta belirttiğim gibi alırken bir belge imzalamışız, belgede de üründe arıza olmadığı durumlarda iade alamadıklarını belirtmişler.

Bence firmanın ilginç prensibi yüzünden birbirimizi kırmayalım. Niyetinin iyi olduğunu biliyorum, demek istediğim sadece 7 gün içinde iadenin heryerde geçerli olmadığı.