Hayır hatanız var alınan üründe sorun yoksa iade almıyorlar dayım telefon aldı 2 hafta evvel, aldığı telefonun dandik olduğunu söyleyince iade etmeye gitti fakat sadece internet siparişlerinde iade geçerli, böyle iade alamıyoruz dediler.
Teknosa söylemiş bunu.
2hafta diyorsun? dayın kafasını kullansın tuketici hakem heyeti yokmu sizin orada? Arkadaşlar haklarınızı aramayı bilin biraz!
ben mağzada alışveriş yapıyordum goldda adama 3 gun once hdd satmıslar adam cahil 5200 rpm vermişler iyi diye satıcı dedi bunu iadesini alırız ama gidin formatlayın getirin dedi baktım adam birşey bilmiyor çıkışa gidiyor bir dk. ark. dedim.;
-(Benim Söylediklerim)
-Bu ark. size ne dedi hd alırken adam dediki;ben birşey bilmiyorum bana guzel hdd ver dedim dedi.
Ben dedim adamın bilgisi yok senindemi yok kardeşim burada çalışıyorsun adama video kayıt hdd vermissin dedim bu elbette yavas olur.
Beyfendi üzerinde bilgiler yazıyor dedi.Biz kimseye zorla vermiyoruz zaten iade almayacağız demiyoruz gitsin resetlesin sıfırlasın hdd iade alalım dedi.
-Arkadaşım senin adını öğrenebilirmiyim,
Ne yapacaksınız
-Tüketici hakem heyetine gideceğim ayrıca firma müdürü ile görüşmek istiyorum müşteriyi yanıltıcı bilgi vermektesiniz,üstüne insanları yoruyorsunuz hdd iyisini ver diyen adamdan sen nasıl hdd formatlayıp resetlemesini talep edebilirsin,böyle bir saçmalık olabilirmi.
-Bayyaaa konuştum adam pes etti aldı iadesini yaptı.Adamda çıkışta çay vs. içelim Allah RAZI olsun dedi yok abi saol hakkını haklıysan aramasını iyi bil dedim oyle beraber çıktık.
Özetle bizim türk milleti umursamaz ark. hakkınızı aramasını bilin!