Aslında profesyonelce değil biraz dikkat edilmeli titizlikle yapılmalı.... misalen ben ilk zamanlarda bilmiyordum, okadar çok araştırdımki, her makalede farklı farklı bilgiler yazıyordu..
ücretli yaptırayım dedim, (lafım senin fiyatına asla değil)...... çok uçuk fiyatlar ile pm gönderdiler.
sonunda iş başa düşünce anladım ki bu işi yapıncada yine farklı şeyler ortaya çıkacak...
Herşeyi kendim tek tek deneme yanılma yöntemi ile riske girerek yaptım...
riske girdiğim zamanlarda yedek almasını bile bilmiyordum...
ve bu işleri hiç yedek almadan boza boza araştıra araştıra düzelte düzelte yaptım ve öğrendim...
ama yapacak arkadaşlar risk almak isterlerse riskede gerek yok. yedek diye birşey var...
denesinler sitemi bozuldu yedeği tekrar yükleyip tekrar denesinler...
şimdi şurada anlattıklarının hepsini uygulamalı anlatırdım herkes kendi kendine yapardı.. ama bu defa senin konunda sana ayıp etmiş olurdum...
Arkadaşlar MehmetCAKIR arkadaşın dediği doğru bu sizin siteniz için çok önemli, inanın ben deneme yanılma yöntemi ile yaptığımda yani siteyi optimize ettikten sonra aradan bir gün geç 500 ile seyir eden hitim bir anda fırladı 1200 lere... eğer sitenizden tam performans almak istiyorsanız bu işi yaptırın... Para veya emek harcamadan hiçbir yere gelemezsiniz.
bu işi kendim yapmak istiyorum diyen arkadaş varsa, ben kısa süre sonra ayrıntılı resimli adım adım sıra sıra noksansız bir şekilde Anlatacağım inşallah...
Sonunda Akıllıca bi şey söyleyen biri çıktı teşekkür ederim.
Ya Kendin Öğrenerek yaparsın veya bi bilene yaptırırsın.
Tekrar teşekkürler