Geb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki sana 2 kitap önereceğim. Bana çok yardımcı oldular. Her şey Seninle Başlar - Mümin Sekman, İçimizdeki Biz - Doğan Cüceloğlu. Bu iki kitabı da okumanı tavsiye ediyorum. Pişman olmazsın okuduğun için.

Ki hocam ben pek bu konu doktorlarının pek yararlı olduğunu düşünmüyorum. Olayı yaşamayanların bilmeyenlerin bu konu hakkında pek doğru çözümler üreteceğinden şüpheliyim. Şimdi belki de Mourinho'nun sözünü söyleyebilirsiniz "Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?" ama ben öyle düşünmüyorum. Çözüm üretmek için kesinlikle yaşayıp, anlamak gerekir diye düşünüyorum.
Kitap önerileriniz için teşekkürler.İkiside okuduğum ve gerçekten güzel kişisel gelişim kitaplarıdır.
Hocam bu insanlar bu işin ilmini okuyorlar.Tedavi ettikleri benim gibi onca hasta var.Ve zaten tedavisine de kesin çözüm diyorlar.Fakat sıkıntısı 1 yıl kadar uzun bir süreç olması.Bunuda herşeyin kademe kademe alışa alışa olması gerektiğini vurguladılar.