Nasıl seo yapmıyorsun?
Search Engine Optimization.
Arama Motoru Optimizasyonu sitene backlink almak değildir.
Backlink sadece bunun bir parçasıdır.
Sen makale yazarken anahtar kelime oranına dikkat etmiyor musun?
Sitenin iç linklemesine, breadcrumb link yapısına arama dostu url yapısına dikkat etmiyor musun?
CSS ile kodlanmış responsive temalar kullanmıyor musun?
Sizde büyük bir kavram kargaşası var.
SEO sitenine tanıtım yazısı sosyal link paketi almak değildir.
SEO sitenize arama motorlarının siteleri değerlendirirken kullandıkları matematiksel değerleri eklemektir.
Bizim webmasterlarımızın %99'u cahil. Google siteleri okumaz, backlinkleri anlamaz. Bunların hepsine matematiksel değerler verir. Sen bir siteden backlink aldığında google vay bu site link almış şuna kıyak geçeyim demez. Link aldığın sayfanın karmaşık bir algoritma ile hesapladığı matematiksel değerinden bir gücü senin link alan sayfana başka bir karmaşık algoritma ile çarpan olarak aktarır.
Şimdi bu kadar karmaşık bir algoritmayı her aldığın link aynı ve pozitif etki ediyormuş gibi hesaplayan adama seocu denmez. Dense dense siyocu denir. SEO matematiktir, istatistik nedir bilmiyorsanız, korelasyon nedir bilmiyorsanız, karmaşık algoritmalar hakkında fikrinis yoksa sizin yaptığınza SEO denmez SİYO denir.
bahsettiğiniz şeylerin tamamına yakını yani seo=para zaten burada anlatılmak istenen şey para vermedende site çıkarmak mümkün.dışarıdan link almıyorum iç optimizeye dikkat ediyorum işte yeni bir site daha ; bu arada başlığı değiştim

resimdeki sayaç paylaştığım site sizce 1 ayda 1k görmezmi ?