AKLINIZA TAKILABİLECEK SORULAR VE CEVAPLARI
Programlar haricinde bir şey gerek mi?
- Evet mobil rotating proxy ve boş hesaplar gerekiyor.
Herhangi bir garanti var mı?
-Programın instagram güncellemelerinde çalışmaması durumunda 72 saat içerisinde güncelleme iletilir. Genelde aynı gün iletiyoruz. Ne kadar aksadıysa lisansınıza eklenir. Müşteri asla mağdur edilmez. 72 Saati geçmiş hala çalışmıyorsa ve güncelleme tarafınıza iletilmemişse, kullandığınız günler düşülerek tarafınıza ücret iadesi sağlanır. Başka herhangi bir durumda ücret iadesi olmamaktadır.
Sunucumda kullanabilir miyim?
- Evet, windows 2016 ve üzeri tüm sanal sunucularda kullanımı uygundur. 2GB ram yeterlidir.
Alacağım ama korkuyorum, beni ikna eder misiniz?
Bu konuyu buraya kadar okudun ve alıp iş yapmak kafana yattı veya kendi ihtiyacında kullanabileceğini düşünüyorsan buradaki tüm yazanlar için %100 garanti veriyorum. 2 yıldır forumda bu işle meşgulüz ve tek bir memnun kalmayan müşterimiz yoktur. Ticaret puanlarımı veya R10 profilimi inceleyebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOTLAR:
* Dijital ürün satışında iade yoktur, konuyu okumadan konuda yazan bir hususta bir şeyler söyleyip aldıktan sonra iade edemezsiniz.
* Program mobil rotating proxy gerektirir, 1250 TL ye programla tam uyumlu proxy satışımız vardır.
* Programlar emek gerektirir. Size çalışmak için bir iş kolu sunan programımız her şeyi sizin yerinize yapamaz, hesaplarla, programın ayarıyla vs. siz ilgilenirsiniz.
* Ömürlük lisans en az 3 ayı garanti eder. 3 aydan sonrasında instagram veya başka bir şeyden kaynaklı çözülmesi imkansız bir durumda ücret iadesi yapılmaz.
TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN KONUYA "PM LÜTFEN" YAZMANIZ YETERLİDİR.
Referans:
Referans çoktur ama genelde alan kişiler kendilerini ifşa etmek istemediği için konuya yazmıyorlar, örnek bir whatsapp geri bildirimi paylaşayım