abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir hipnoz uzmanı ile görüşmeyi düşünebilirsin.
Psikolog ile bu konuyu konuşacağım.Teşekkürler.

Demiroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe bir metin okuduğunuzdada aynı şeyler oluyor mu hocam? hiç dikkat ettiniz mi yani. Eğer ki sadece o derste oluyorsa çözümü ingilizce telaffuzunuzu geliştirmek olabilir. belki telaffuzunuzu beğenmediğiniz için heyecan yapabilirsiniz. Şahsi fikrimdir bu tabiki bir uzmandan yardım almanız daha doğru olur.
Evet hocam.Mesele türkçe veya ingilizce olaması değil.2-3 arkadaşımın yanında metin okuduğumda belki onlarca insandan çok daha iyi bile okuyorum ama bu sayı 20 ye 30 a çıktığında her yerim ayrı oynuyor.Belirttiğim psikolojik sonuçlar ortaya çıkıyor.Ses titremesi,el titremesi,kalp çarpıntısı,mide bulantısı,baş dönmesine kadar(Hiçbiri abartı değil)

Chemistry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seni rahatsız eden kilo yada engel filan varmı ? sende çok büyük ihtimal özgüven eksikliği var.
Özgüven eksikliğim evet aşırı derecede var.Beni rahatsız eden evet çok zayıfım belki budur.Ama psikiyatr uzmanı ile görüştüm onlar daha çok geçmişte toplum içinde küçük düşme gibi yaşanan şeylerden geliştiğini söylediler.Tabi özgüven eksikliği de var.Yani hocanın karşısına geçiyim hocadan yardım isteyim dedim beni kaldırmasın derste diye onu bile beceremedim.3 hafta okula gitmeme hakkım kaldı (3 ders).Sanırım bu derste devamsızlıktan kalacağım.