Param olmadanda elimdeki kaynaklarla, bu tür kelimelerde çıkabilirim. Yani işi bilen adamın para harcamasına gerek yok. Ama dediklerinizde haklısınız artık SEO sadece üst sıralara çıkmak ile sınırlı kalmamalı. Günümüzde artık bu işin uzmanı diyebileceğimiz kişiler müşteri odaklı çalışma yapıyorlar. Müşteriyi siteye çekme ve siteden umduğunu bulabilmesini sağlıyorlar. Sadece üst sıralara çıkarmak yetmiyor. Responsive olayı ise zaten şuan için en önemli olaylardan ilkidir. Mobilde gözükmüyorsan, İnternette de yoksun demektir.
yükselme ve ilk sayfada kalma garantisini verenler var merak ediyorum arama motorunun sahibimi bu arkadaşlar güncellemede dev siteler bile sıralamada yer değiştirirken ben insanların kandırılmasına karşıyım sözleşmeli çalışan kaç seo firması var ? kaliteli link alımını yine yaşlı site için yapabilirsiniz zaten o kadar yaşlanmış ve siz bakmışsanız sitenize sizin sitenizin ihticacı varmıdır seo ya 1 aylık siteye yüksek pr li sitelerden footer link ve tanıtım yazısı alanlar sizce doğru yoldamıdır sadece parasını sokağamı atmaktadır...