project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çiçek kelimesinde seo yapmanıza gerek yok ama para harcamanız gerekiyor.h-aberler.com bütün il ve ilçelerin haberini veriyor bugun çiçek sitesininde böyle anternatifi olması lazım ve bu ara en önemli şey mobil uygulamalar ne kadar download olursa o kadar sipariş geliyor.Milyarlarca lira pcde çıkmak yerine android playde çiçek ve ya çiçek sipariş kelimesinde çıksan daha karlısın bana göre.Ukash için forumlara reklam vermek,Seo için r10da konu açmak gibi.Burdaki amacımız zaten para kazanmak.Dedikleriniz çogu doğru ama seo konusunda pcde hacı amca tıklayacak diye googlede yükselmek devri bana göre bitti.Seo anlam değiştirmedi ama kaynak konusunda değişim var.%50 hitler mobil gelmeye başladı.Responsive olmayan e-ticaret siteleri görüyorum.Adamlar iş yapmaya çalışıyor flash swf reklam vermeye çalışıyor.Yani eskiden seo parasız adamı bile yarışa sokuyordu şimdi paran yoksa yarış dışısın

Param olmadanda elimdeki kaynaklarla, bu tür kelimelerde çıkabilirim. Yani işi bilen adamın para harcamasına gerek yok. Ama dediklerinizde haklısınız artık SEO sadece üst sıralara çıkmak ile sınırlı kalmamalı. Günümüzde artık bu işin uzmanı diyebileceğimiz kişiler müşteri odaklı çalışma yapıyorlar. Müşteriyi siteye çekme ve siteden umduğunu bulabilmesini sağlıyorlar. Sadece üst sıralara çıkarmak yetmiyor. Responsive olayı ise zaten şuan için en önemli olaylardan ilkidir. Mobilde gözükmüyorsan, İnternette de yoksun demektir.