anindaho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu özelliği bilen olabilir bilmeyen olabilir Osman bey ben sadece genel müziğin bütün kullanıcılarınızda gitar sesi gibi bir ses olarak gördüm.

Tavsiyem sadece standart müziğin değiştirilesi
Özellikleri müşterilerimiz istiyor bizde sisteme ona göre yazıyoruz, yazılım ekibi o kadar hızlı ki ben bile bazen takip edemiyorum

Ancak geri bildirim bölümünde istenen özellik tamamlanınca cevap gidiyor o özelliği isteyen herkese.

Biz bulutfon kullanımı ile ilgili eğitim videoları hazırlamıştı hepsi eskidi şuan o eski versiyona göre okadar çok kullanışlı ve güzel özellik var ki bunları genel olarak anlatan bir video yapacağız.

Aynı zamanda arayüzü görmek için bir demo bulutfon paneli de hazırlıyoruz. 7X24 çalışmaya, istekleri yetiştirmeye çalışıyoruz.

Yeni bekleme müzikleri satın aldık. Telif hakları sebebi ile random müzik yükleyemiyoruz. Bunları yeni versiyonda yükleyeceğiz. Epey bol seçenek olacak seslerde..

Özel bekleme müzikleri ile müşterilerimiz çok güzel şeyler yapmış. Bir müşterimiz her 15 sn de bir araya anons girerek reklamını okutuyor bekleme müziğinde çok güzel bir fikir bence

UfukY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz verdikleri hizmetten gayet memnunuz fakat ses kayıtlarını indirip dinlerken kesikli dinliyoruz bununla ilgili bir çözüm yaparsanız iyi olur teşekkürler iyi çalışmalar
Referansınız için teşekkür ederiz. Ses kayıtlarındaki kesikli dinleme RTP paket boyutundan kaynaklanır genelde, kullandığınız cihaz da RTP Packet Size Değerini 0,020 yaparsanız sorun kalmayacaktır. Ses kayıtlarını aslında istemci ile arayan oluşturuyor Bulutfon'nun pek bir etkisi yok bunun kalitesinde.