CreativeTRB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüşlerinize saygı duyarak belirtmek isterim ki ;

17 Seneyi aşan tecrübelerime dayanarak yazmaya kalkarsam çok daha fazla şey yazacağımdan emin olabilirsiniz. fakat benim amacım hiç bir yere dayanağı olmayan teoriler üretmek değildir. yukarda belirttiğim gibi hem lokasyonun hemde alan adının seoya etkisinin ne derece olduğunu resmi kaynaklarla birlikte örnekleriyle açıklamış bulunmaktayım ve bunların hepsini ( google ) dökümanlarına ve mühendislerinin yaptığı açıklamalara dayanarak yazmış bulunmaktayım. eğer isterseniz seo hosting olayında ip adresinin farklı lokasyonlarda bulunmasının seo ya etkisinin olmadığını ingilizce dilinde anlatan google mühendisinin videosunu paylaşabilirim.

Bende tecrübe ve görüşlerinize sonuna kadar saygı duyuyorum.

Ancak bu kadar tecrübe içerisinde edindiğim net ey şudur ki : SEO siteye ve kişiye göre değişiyor.

Terimsel çok fazla teknik var doğrudur. Ancak bu teknikleri uyguladığımda başarı elde edemiyorsam ve uygulamadığımda başarı elde ediyorsam tekniklere uymamak bana daha mantıklı geliyor açıkcası.

Zira amaç ilk sıra hedeflemek...

SEO ıp konusunda ise benim tecrübemdir. Sizin görüşlerinize saygı duyuyorum.

Ancak nasıl ki hacklink vs legal değilse, google tespitinde cezalandırıyorsa bunun kesin bir çözümü olmadığı için hacklink ile yükselen yüzlerce site var.

Dolayısıyla googlenin her yapmayın dediği işe yaramıyor anlamına da gelmiyor.