Elentra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Olan oyunu oynamayacaksınız kısa ve net çözümü gavurların oyununu oynayıp insanlık görebilirsiniz
Sadece sadece oynamak mesele değil burda kendimde oyun yönetiyorum,
Gelen mesajlar akla zarar,Hani ufak çocuklara artık alıştım küfürde eder charınıda çaldırır.
Ama yaşı büyük olanlar var.1 Hata yapıp kabullenmiyorlar. Misal örnek vereyim: ID PW gibi bilgilerini başkalarına paylaşıp charlarını çaldırıyorlar,Adamın dediği yönetici değilmisin bul geri ver Küfür mü dersin, Tehdit mi dersin.Bunları saymıyorum bile.
Dolandırıcılık deseniz almış başını gidiyor. İşin komik tarafı dolandırıcısıda hatasını kabul etmiyor.
1 Yabancıya 1 şey söylersin 2 kere söylersin adam susuyor. Bizim millette hem küfür,Hem hırsızlık bide yüzsüzlük ne ararsan var.

Bazen oyunlarda türk'lerin olmadığı serverlara giriyorum. O kadar fark ediyorki şaşılacak derecede fark var.
Bazı arkadaşlar olayı abarttığımı düşünebilir fakat
Bazen mesaj geliyor türk olup olmadığımı soruyorlar,Türk dediğinde adam farklı bakıyor.Ön yargılı davranıyor,Bazı sitelerde türk gördüklerinde direk laf atıyorlar.

Şuana kadar facebookda onbinlerce kişiye destek verdim.İçersinide toplasanız %1'i adam gibi konuşmasını ve özür dilemesini biliyor.Yüzkerce kişi içersinde 1-2 kişi ortalama , Sizcede bu oran çok düşük değilmi.Böylesine vahim haldeyiz.