Geçtiğimiz aylarda bu sektörde biriyle iş anlaşması yaptım. İş tamamen farklı olsa da az inceleme fırsatım oldu. Gelirler cidden muhteşem. Günlük sadece 4k reklam yönlendirmesi ile 25 müşteri aldılar. 25 müşteri x 100 tl den hesaplayın 2500 tl para, ürün giderleri arkadaşın da yazdığı gibi %100'den fazla, gelişi 25 tl satış 125 tl en kötü ürünün. Yaşım büyük olsa mutlaka bu sektöre girişmeyi düşünürdüm.
Yatırım amaçlı düşünen ve girişmeyi planlayan varsa kücük bir araşırma yaparak benim dediklerime katılacaklardır. Haftalık 1500 tl reklam ile günde 20k hit çeken bir e-ticaret sitesi en az 3-4 aileyi geçindirecek kadar gelir elde edebilir diye düşünüyorum.
Hayırlı satışlar fakat forumda yetişkin içerik ile ilgili konu açmak yasak diye okumuştum. Haberiniz olsun da sonra banlanmayın.
Merhaba şimdiye kadar içerikle ilgili bir sorun olmadı forumda. Daha öncede benzer konular açılmış. Bir sıkıntı olursa adminler uyarır diye düşünüyorum. ancak içerik olarak yasak olan bir şeyin satışını yapmıyorum sonuçta.
Evet site gerçekten çok karlı, ilgisizlikten satmak aptallık gibi geliyor bana da. sürekli vazgeçip fikir değiştiriyorum. diğer işlerimide bırakamıyorum. Resmen çıkmazdayım. İş yapmayan bir iş olsa satmak kolay. ama okadar emek potansiyel gelir, kaliteli firmalarla anlaşmalar... bunları bırakıp gitmek zor geliyor. oyüzden zorlamıyorum. Başkasının nasibiyse o kazansın. başkasının yapabilirim diyebileceği bir işse hazır olarak bulmak pahabiçilemez. bu işi düşünenler, bu tarz ürün satışı yapanlarla yapanlarla tek tek görüşün karını zararını tarafsız olanlardan ögrenin. Ama kimsenin zarar etmediğini göreceksiniz zaten. Yeterki reklam gücünüz olsun. ben tek başıma olmasam yada güveneceğim biri olsa showrooma çevirir satışımı kat be kat artrırdım.