Merhaba, benim problemim şu,

Aslında uzun zamandır kendi çapımda htmlden başlayıp nuke, joomla wordpress diyerek siteler yapmaktayım. Dayımın rent a car firması var ve ben de yanındayım bir nevi onun olan benim sayılır tarzı. Yaptığım siteler kullandığım yazılımlara göre düzenli olarak bir 2. sayfada bir 231321.sayfada çıkıyor. Uzun süredir wordpress kullanıyoruz. İsmini vermeyeceğim büyük bir yer ile 6 ay önce profesyonel olarak seo konusunda anlaştık. asıl sitemizde çalışma yapacaklar aylık 500 tl vereceğiz biryerlere gelecekti. bir dde eskiden kalma güzel domaiinli bir sitemiz var. 2 sitenin de hostunu domainini buraya taşıdık. bu arkadaslar anlastıgımız siteyi 2.ayın sonunda 3.sayfaya 3.ayın sonunda 2.sayfaya taşıdı. ondan sonra site 2.sayfaya cıktığının 2.gunu 3.sayfaya düştü ve çok nizami şekilde düşüşe geçip 5. 6. sayfaya kadar geriledi. tüm bunlar olurken r10dan davetiye aldım gaza geldim diğer sitemi ben bir yerlere getirebilirim buradan okuduklarımla buradan alabileceğim linklerle vslerle diye. bu ay bası ödeme yapmadık bu gaza gelip ticaretimizin bittiğinide söylemedik ama maillerden falan anladılar bi de ödeme yok tabi. neyse benim yaptığım site çat diye 3.sayfaya geldi. neyse 1-2 gün kaldı 7ye 8e düştü ondan sonra yazı ekledikçe 3e yükseldi. daha sonra bu adamlar 10 gun once mail attı. çalışmalara devam edecek miyiz diye ben de telefon açtım ay sonuna kadar bi konusmaya gelcem dusunmuyoruz calısmaya diye. o andan itibaren onların calıstıgı site 10.sayfaya kadar dustu benim site 12.sayfada. ne eklesem ne yazsam ne yapsam yukselmiyor. hostum domainim bu adamlarda. pislik yapma sansları var mıdır ? varsa nedir ? nasıl anlarım ? lütfen yardım edin. varsa yardım etmek isteyen belki baska problem vardır diyen sitemi de yollayabilirim. lütfen objektif yorum yapın. sitenize ben seo danısmanlıgı yaparım ttarzı bişey diyecekseniz de önce lütfen sorumu cevaplama sansınız varsa cevaplayın. kaba bir şekilde yardım istemiş olabilirim belki ama inanın canım cok sıkkın. yardımlarnızı bekliyorum. simdiden tesekkurler...