Yok hayır değil, bana şimdi algoritmayı keserek kabataslak anlatmışlar. İnceliyorum hala. Zaten bu dediğim olayı %99 başarı oranıyla yakalayan bir şirket yok. Bunlar kendi yöntemini yapmış ve patent bekliyorlar. Google ile anlaşmaya oturacaklarını belirtiyorlar. Şuan satış yok zaten, başlasın paylaşırım sizlerle. Şimdi sadece kendi iletişimde olduklarına cuzi bir miktarla deneme sunuyorlar. Normalde sunulacağın %80 indirimlisi diyelim. Haftaya karar vereceğim, eğer alırsam sizlerin istediğiniz analizi de yaparım zaten sistem herkese açık olmasa da. Şuan zaten alibaba.com dell.com vs bir kaç siteyi referans yapmak üzere almış durumdalar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:22:01 -->-> Daha önceki mesaj 00:17:48 --
Az önce @the_white arkadaşa özelden anlatıyordum. Çoğu yabancı site kendi araştırma labratuvarlarını kurmuş. Google algoritmasına ciddi manada kafa yoruyorlar. Merak ettiğimden soruyorum, sizler yabancı sitelerdeki seo scriptlerini reseller alarak mı seo yapıyorsunuz yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz?
Ben Kendim Yazdım Güzel de oldu