evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın @EksenBilisim in bir konudaki tavsiyesi üzerine bu durum benimde kafama yatmaya başladı(Sağolsun pm dende sorularımı yanıtladı.Çok yardımcı oldu ).
5000 tl ye kadar bütçe çıkarabilirim.Bu bütçeyle aldığım sunucuyu kiraya versem ve 2 yılda kendini çıkarsa elime sunucu kalmış olur.

5000 tl ile çok kar getiren bir yatırım yapmak biraz zor.Bu paraya gelirli site alsak aldığımız sitede üçkağıtçılık olabilir hadi o olmadı rakipler saldırı yapar siteyi indirirler olmadı google amca vurur vs. (Bu tür bütçeler için açılan yatırım tavsiyesi istiyorum konularında iddia,döviz,gelirli site al vs. tavsiyeleri veriliyor genelde.) Bunlar olursa para buharlaşır.Ama sunucu almış olursam en kötü koltuğum altına kıstırır götürürüm eve

Bilmiyorum bana sunucu almak mantıklı geldi.Bu işin içinde olmadığm için böyle plan kurmam kolay oldu.

Sektördeki işi bilenlerin tavsiyede bulunmaları çok iyi olur.+ larını ve - lerini iyi görebilmemiz için tavsiye almak şart
Yalnız bunda da arızalanma gibi bir risk faktörü söz konusu değil mi? Yani anakart yanabilir, işlemci bozulabilir vs.