Selam
Cevabınız için teşekkürler ama;
Haberleri bir yerden çekmiyorum, kopyalamıyorum. Sitenin künyesinde
"Genel Yayın Yönetmeni" yazan kişi babam. Kendisi Tercüman, Günaydın(eski), Hürriyet ve Sabah Gazetelerinde çalışmış, en son çalıştığı gazete olan Sabah'tan emekli olmuş 35 yıllık bir gazeteci.
Keza, ekipte bir tv kanalının şef editörü yer almakta. Ben ise 15 yıllık medya geçmişine sahibim. Çoğu içeriği gündeme göre kendimiz oluşturuyoruz.
Mesela şuradaki
video bile özel içerik. Burhan Akdağ 30 yılı aşkın süredir gazeteci, uzun yıllar Magazin Gazetecileri Derneği'nin başkanlığını yaptı. Videonun kurgusunu da kendim yaptım.
Sitede bulunan testleri bir psikolojik danışman hazırlamakta.
Her birimizin günlük işlerinin yanında, siteye yetişemediğimiz noktada; R10 üzerinden makale satışı yapan bir kaç gazete editörüyle anaştım. Paypal üzerinden alışverişimizi gerçekleştiriyoruz ben de özgünlük kontrolünden geçirip siteye öyle giriyorum.
Gerçekten inanarak yaptığımız bu işte kopya içerik girmek bize göre değil..
Merhaba,
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim ama sitenizi tam manasıyla incelemediğim söylenebilir fakat ilk bakışta onedio tarzı bir üslubunuz olduğu görülüyor. Eğer her şey söylediğiniz gibiyse bence doğrudan
Google ile iletişime geçin derim.
O da olmadı sizin gibi kaliteli yayın yapan yayın organlarının reklam ortaklıkları için talebi çok olur. Türk girişimcilerle problemi çözmeyi, mutabık kalmayı deneyin derim. Bir çok önde gelen,
otoriter nitelikteki haber kaynağı kendi Türk ortaklarını bulmuş veya kendi reklam ağlarını oluşturmuşlar bir şekilde.
Söylediğiniz gibi bir ekibiniz varsa
Reklam bölümü oluşturmak pekte zor olmayacak gibi
Şimdiden başarılar dilerim
İyi Çalışmalar