Hocam o yapılan işlem hesabı doğrulama işlemi..

baskanorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen özgün olmanız gerek ve content idye kayıtlı olmanız gerek.
Kanalınız ile web sitenizin bağlantılı olması gerek.
Google plus ile web sitenizi doğrulamanız ve adres gibi bir doğrulama istiyormuydu hatırlamıyorum, eğer varsa onuda yapmanız gerek.
Bunları yaptıktan sonra elle tutulur bir abone sayınızın olması gerek.
Yani kalite gerek.
Ondan sonra beklemeye geçiyorsun belirli aralıklarla gelen güncellemelerle rozet kanalına ekleniyor. Yüksek ihtimal kanal editörlerce inceleniyor.
Dediğiniz işlemler uzun süre önce yapıldı zaten hocam.. Hala bekliyoruz onaylanması için..
DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onaylanmanın en sağlıklısını Youtube yapıyor. Yani sizin herhangi bir başvuru vs. yapmanıza gerek yok, youtube hesabınız zamanı gelince onaylanacaktır.

Ama sizin youtube hesabınız suan Türkiye'de onaylı hesaplara göre çok çok aşağılarda bence. Abone ve izlenmeye bakmamak lazım. İçerik herşey ve bence içeriğiniz çok zayıf. Şahsen diğer kanalları dizi izler gibi izleyen ben sizin kanala zorunlu birşeyler olmadıkça bakmıyorum bile.
Hocam Webrazzi'nin Youtube Kanalı 1.306 abone, 52.868 görüntüleme ile onaylanmış durumda. Konunun abone ve izlenme ile pek alakalı olduğunu düşünmüyorum aslında.. Ha öyle olsa bile bizim Youtube kanalının onaylanması gerek şu zamana kadar..