Tedarikcinin yolladığı fatura üzerinde nasıl oynama yapacaksınız? Böyle birşeyi yaptığınız ay maliye tepenize çöker ve yiyeceğiniz minimum ceza 50 binden başlayacaktır. Bu işler öyle kolay olmuyor. Bırakın fatura üzerinde oynamayı başkasına kestirdiginiz faturayı müşterinize vermeniz bile büyük suç unsuru taşır. Unutmayın üzerinde illegal iş çevrilecek en Son kurum bile olmasın Maliye, çünkü affetmez elinizdeki lokmayı bile açlıktan öleceğiniZi bilse alır.
hocam siz tamamen yanlış anladınız,aslında pek anlatamadım.fatura üzerinde falan oynama değil.Anlatmak istediğim yani tedarikcinin keseceği faturayı direk müşteriye kestirebilirmiyiz ama ozamanda atıyorum 1000 ürünün gelişi 900 ise faturada müşteri görecektir o yüzden olmaz.tedarikci bu konuda birşey yapıyor mu yada farklı bir yolu varmı.Kimileri e ticaret acıp kapatıyor hepsi maliye muhasebe falan filan açıp gerimi kapatıyor?ilk bir kaç ay için zaten sonrasında zaten olacak onlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:38:01 -->-> Daha önceki mesaj 22:35:00 --
mesala aklıma incir ve benzerleri geliyor,logon basılı her şeyi onlar gönderiyor.bende kabaca tedarikciden atıyorum ürün 1000 lira faturayıda müşteriye kessin 1000 lira biz ise o bin liradan yüzdelik birşeyler alalım.hani bize gelişi 900,biz bunu 1000'e satalım değilde.tam tersi