10 dakka yapılabilecek, botla 2 dakikada oyun çekilmiş 10 liralık siteyi bu kadar abartmaya ne gerek war? insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. yazık!
Pazarlama da bir yere kadar, insanlar doğru bilgi vermelisiniz...
10 dakikada 10 liraya yapabildiğiniz bir şey ise, bu kalitede ve özelliklerde bir sistem, hemen 20 liradan 100 tane sipariş vermek istiyorum. Altı boş yorumlarla konu baltalamayınız lütfen...
Hocam neye göre aylık 500tl ve üstü kazanıcak diyorsunuz? Hani belli bir hiti olsa yükselir amenna derim fakat neredeyse hit yok. Hani sonuçta xxxx Tl kolay kazanılmıyor. Mesela ben almak istesem bana garanti verebilecek misiniz?
500 tl üzeri kazanır değil, hedefi 500 tl den yüksek olacak kişiler değerlendirecektir dedim, bu da diğer kişinin yazdığı yoruma cevabendi, rakkam buradan çıktı.
Size garanti tabiiki veriyorum, hiç bir şey yapmassanız, 3-5 kuruş kazanırsınız,garanti. Seo çalışmaları, tanıtım çalışmaları, daha aktif editoryal çalışmalar yaparsanız, yaptığınız çalışmanın kalitesi ve etkisiyle orantılı yüksek gelirler kazanabilirsiniz. Sorunuza verilebilecek tek cevap bu.
Sanırım sitelerde gelir-fiyat dengesi çoğu kişinin aklında sabitleşmiş, size şöyle örnekleyeyim; seyyar bir mısır tezgahı satıyoruz. Bu tezgahı nerede kurar, günde kaç saat çalışır, müşteri çekmek için ne kadar bağarır, mısırın tanesini kaça satarsınız bilemeyiz, buna göre kazançlarınız değişir. Mısır tezgahı kendi başına para kazandırmaz ama tezgahı da bedavaya alamassınız. Bizim tezgahta sahibinden, özel olarak dekore edilmiş, ayrıca standart tezgahların aksine soslu mısır yapma vb. extra özellikleri var, tekerlekleri sağlam vb... Umarım bu şekilde anlatabilmişimdir
not: ki zaten bunları görmüyor soruyorsanız, bu sitenin alıcısı değilsinizdir, size uygun değildir. Katkıda bulunabilmek, sizlere farklı bakış açılarını aktarabilmek adına yazıyorum.