xCode_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana hiç etkisi olmadı. Tabi ben hafifleri dinledim (eğlendirici,alkol hissi verici vs.) daha ağırlarıda var onlar etkili olabilir.

Ama ben hiçbir işe yaramadgını düşünüyorum. Psikolojik olarak etkiliyor daha dogrusu etkilemiyor sen etkisine girdiğini sanıyorsun. (Bence)
zaten hocam yaşattırmıyor yaşıyormuşsun hissi veriyormuş
mesela mutluluk seçtin deli gibi kahkaha attırıyor aslında mutlu değilsin ama o an çok mutlu hissediyorsun kendini sırf mutluluk için istiyorum bunu

Mutluluk dozunu kullanan bir veledi izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=VOIf_Ap2hzI

xCode_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana hiç etkisi olmadı. Tabi ben hafifleri dinledim (eğlendirici,alkol hissi verici vs.) daha ağırlarıda var onlar etkili olabilir.

Ama ben hiçbir işe yaramadgını düşünüyorum. Psikolojik olarak etkiliyor daha dogrusu etkilemiyor sen etkisine girdiğini sanıyorsun. (Bence)
hocam zaten ilk başta hiç bir şey hissetmiyormuşsunuz
günlük takvimine uyarak kullanırsanız 1 ay gibi bir sürede düzenli olarak beyin buna alışıyor ve o zaman etkisini hissediyorsunuz çok araştırdım gerçekmiş böyle bir şey zararıda yok diyorlar ama beyne sinyal gönderiyor bu müzik mesela mutluluk için mutlu ol sinyali diyelim mutlu oluyormuşsun gibi hissediyosun kahkaha atıyorsun v.s ama kalbi durdur dese beyne bunlar öyle bi doz çıkarsa 5 10 yıl sonra kimse anlamaz düşünsenize dinliyosunuz ve tak öldünüz mezar taşınada müzik dinleyerek intihar etti
sonuçta beyin yönetiyor duyguları ve vucudu

korku ve ölüm hisside hiç yaşamadığınız korku ve ölümü yaşatıyormuş sizlere bide gözleriniz kapalı karanlık ya fena olur