mecerak48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın oyun sektöründe olan biri olarak hiç geliri olmayan bir site için x.xxx Tl istemek biraz abez geliyor bana. Piyasada 500tl gelirli siteleri 11bin tlye satanlar var. Bizzat kendim satmıştım 300tl gelirlir siteyi 4bin tlye. Neye dayanarak xxxx Tl istiyorsunuz. Yanlış anlamayın gerçekten meraktan soruyorum.
Neden yanlış anlayayım, tabii ki yorumlayın, sorun. Cevabı çok basit bir soru. r10 da sıkça karşılaştığımız, yaklaşık 10 aylık gelirine satım sistemini tek satış sistemi olarak görüyorsunuz sanırım. Bir de bunun yanında kendi projesini kendi yapıp geliştirip büyütmek isteyen insanlar var biliyorsunz ki, hazıra konmak değil, büyük hedeflerine kendi ulaşmak. Bu şekilde bir siteyi yaptırmak isterseniz ödeyeceğiniz ücret aralıkları üç aşağı 5 yukarı bellidir. Ya da potansiyeli olan bir sistemin fiyatı, mevcut gelirine göre değil, potansiyeline göre hesaplanır. Daha detaylandırmamı isterseniz paylaşırım ancak anahatlarıyla bu şekilde. Bu sistemi alacak kişinin hedefi aylık 500 tl adsense gelirinden daha yüksek olacaktır.

VDS.TC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin profesyonel bir reklam ajansı tarafından yapılmış olmasının pozitif yönü nedir? Yani kimsenin yapamayıpta sizin yapabildiğiniz nedir ve gelirsiz bir site için x.xxx teklifi neye göre talep ediyorsunuz? Bu soruların cevaplarıyla beraber sayaç ve analiz bilgilerinizi de pm ile gönderirseniz sevinirim.
Kimsenin yapamayıpta bizim yaptığımızı ifade ettiğimi düşünmüyorum. Ancak çoğu kişinin/firmanın yaptığından çok daha iyi bir sistem olduğunu söylüyorum. En basitinden, en iyi flash oyun sitelerinden, bir kaç tıkla, binlerce oyunu, tüm detaylarıyla indirip, otomatik tercüme edip, belirli zaman aralıklarıyla paylaşmak üzere düzenleyen bot kurulumu bile oldukça değerli. Yine yukarıda söylediğim gibi, tüm detaylarını burada geçemediğim, bu kadar dolu ve potansiyel arz eden bir sistemi yaptırmaya kalktığınızda karşınıza çıkacak ücretler bellidir, x.xxx teklifi buna göre talep ediyoruz. Bunun dışında yan mahalledeki genç kardeşimizle alışveriş-işbirliği yapmak ve profesyonel bir reklam ajansıyla yapmak arasında farkları sanırım belirtmeme gerek yok
Kaydadeğer sayaç rakkamları mevcut değil, bahsettiğim gibi sistem kurulmuş, kurulduğuyla kalmıştır. Belirli bir oyun yayını ve site yaşlanmasından sonra gelir elde etmek üzere çalışmalar yapılacaktı, ancak dediğim gibi diğer projelerimizin büyümesinden dolayı bu tarafa ayıracak vaktimiz bir süre daha olmayacak gibi gözüküyor. Boş da bekleteceğimize değerlendirmek üzere satışa çıkardık.

cost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm alabilirmiyim ?
gönderildi.